Rejse til Vietnam – landet alle kender, men få har været

Fra historien kan vi huske Vietnamkrigen, som blev inspirationen til fredsbevægelserne tilbage i 70’erne. Mange vil huske fotos og film fra dengang; talrige er de film, der er indspillet om Vietnamkrigen.

Alt dette er nu historie, og i dag er en rejse til Vietnam, en rejse, hvor man mødes af et frodigt, tropisk land, der indbyder til opdagelse, oplevelser og adventure.

Tunnelsystem og floddelta i Vietnam

​Fra krigens tid har Vietnam et stort og forgrenet, underjordisk tunnelsystem, som blev anvendt under krigen. Dette tunnelsystem er blevet sikret og er nu tilgængeligt for landets gæster. Denne helt unikke adventureoplevelse kan du få, hvis du rejser til Vietnam med AdventureTrails.

På vores rejser til Vietnam besøger vi både den pulserende storby, Saigon og også landets måske mest fascinerende naturområde; Mekongdeltaet.

Her munder Mekongfloden efter sin næsten 5000 km lange rejse ud i det indiske ocean gennem et delta, hvor rismarkerne breder sig, så langt øjet rækker.

Vietnam er også uforstyrrede strande

​Hvis du troede, Bountystrande kun fandtes i Caribien, så må du tro om igen.

​En rejse til Vietnam byder på flotte strande på øen Phu Quoc. Det er Vietnams største ø, som ligger tæt på grænsen til Cambodia. Her er der både mulighed for at slappe af efter rundrejsen og man kan tage på udflugt ind i nabolandet Cambodia.

For mere information om rejse til Vietnam

Ønsker du at høre meget mere om den fantastiske tur til Vietnam, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 33 11 99 22 eller sende os en e-mail på info@adventuretrails.dk.