Sydøstasien kataloger

​Læs mere om alle vores spænende rejsemål i Sydøstasien.

 

​Bali gudernes ø​

Bali er Indonesiens lille paradis ø. Her er lange hvide sandstrande, spændende templer og et bjergrigt centrum, med bølgende rismarker og små hyggelige landsbyer​

Hent PDF

 

 

​Thailand, templer, mystik og koraller​

Thailand har i mange år være et foretrukkent rejsemål. Har man oplevet landet forstår man hvorfor. Intet andes sted i Asien finde så mange muligheder for oplevelser der netop passer til den rejsende som Thailand. Her kan man dase på kridhvide strande, dykke bland koraller eller opleve den varierede kultur og natur.

Hent PDF

 

 

​Borneo​

Borneo er ét af de steder i verden alle bør opleve mindst én gang i deres liv, og

mulighederne er mange.

Hent PDF

 

 

Homestay i Sydøstasien

​Et homestay-ophold i Sydøstasien handler om at opleve regionen og dets befolkning på en

helt ny måde. Her kommer I tæt på den lokale livsstil og får indblik i dagligdagen i en asiatisk landsby.

Hent PDF​

 

Sumatra Rundrejse

Der er ikke mange steder i denne verden der har så meget at byde på som Sumatra. Her er en frodig jungle med et utroligt dyreliv, enorme bjerge og dybe kløfter. Omkring Sumatra ligger de smukkeste koraløer med krystalklart vand og kridhvide lange sandstrande. Her lever eventyret virkelig.

Hent dag til dag program​

 

​Malaysia rundrejser​

Malaysia har så meget at byde på. Besøg en af verdens ældste regnskove, Taman Negara, dyk ned blandt fisk og koraller eller nyd det pulserende eksotiske storbyliv i Kuala Lumpur med fantastiske restauranter her fås en blanding af det Indiske, Thailandske og Malaysiske køkken..

Hent PDF