​Rejse til Peru

Med AdventureTrails på rejse til Peru får du det bedste, landet kan byde på. Dette land, som engang var en del af inkaerne langstrakte rige ned gemme Andesbjergene i Sydamerika, har sin helt egen charme og byder på oplevelser, som kan tilgodese de flestes behov for adventure.

Inkaernes by – Cuzco

Cuzco var inkaernes vigtige storby. Det er en fascinerende by, oppe i Andesbjergene. Byen ligger i næsten 3½ km’s højde; det kræver lidt tid at vænne sig til de tynde luftlag, derfor bruger vi de første dage blandt andet på at se nogle af de inkaruiner, der ligger rundt omkring byen.

Rafting i Peru

En af de store oplevelser, vores rejse til Peru byder på, er rafting. Alle kan være med her og naturligvis sørger vi for at alle deltagere er grundigt instrueret og at sikkerheden er i orden, før vi drager ned ad floden. Det er vigtigt for AdventureTrails, at alle får en god oplevelse.

Machu Picchu

Naturligvis skal vi også til den gamle inkahovedstad; Machu Picchu. Ruinerne af byen ligger i 2000 meters højde højt over Urubambadalen. Vores rejse hertil foregår med tog fra Cuszo, og det er en del af oplevelsen at køre i tog op gennem dalen.

Titicacasøen

Rejsen til Peru byder også på en tur på Titicacasøen, verdens højst beliggende sø, hvorfra Thor Heyerdal fandt inspiration til hans senere Kontiki-færd.

For mere information om turen til Peru

Kunne du have lyst til at vide mere om turen, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 33 11 99 22 eller sende os en e-mail.