Eksotiske Rundrejser Tilbud

Flot udsigt over myanmar på eksotisk rejse

Til fjerne og eksotiske verdener

​Hos Adventure Trails ved København har vi specialiseret os i spændende rundrejser til fjerne og ukendte rejsemål. Vi tilbyder både grupperejser og individuelle rundrejser til eksotiske verdener, ukendte lande og forunderlige kulturer.

Oplev verden på ny

​De fleste rundrejser tilbud har en varighed på omkring 14 dage, og de må gerne udfordre og give muligheden for at opleve verden på ny. Måske har du allerede rejst med en dansk rejseleder eller en engelsktalende guide, men du vil gerne opleve noget nyt.

Eksotisk rundrejse med et ekstra krydderi

​Vores rejser giver en fantastisk mulighed for at overskride grænser til det ukendte. Derudover er vores normale rundrejser tilbud altid krydret med lidt ekstra. Du kan for eksempel afslutte rundrejsen i Myanmar (også kendt som Burma) med en rejse til det fantastiske øhav, Mergui Archipelago. Eller hvad med en trekkingtur i den gyldne trekant, hvor du besøger og overnatter hos de lokale bjergstammer.

Individuel rejse

Du kan endvidere vælge en individuel rejse, hvor du selv bevæger dig rundt mellem palmer, templer og mystik, når du ikke daser ved nogle kridhvide strande. Du kan også bare slappe af ved resortets stille pool, hvis du ikke vil svømme i de turkisfarvede bølger.

Ring for at få mere at vide om din næste rejse

Vores hjemmeside har masser af spændende information, men du kan også ringe for at høre mere om vores spændende rundrejser tilbud.

Ring på telefon 33 11 99 22 for at høre mere om rejserne. Eller du kan skrive til os på info@adventuretrails.dk.