Rejse til Sumatra – Hvor historie kulminerer med natur

Tag med på en rejse til øen Sumatra, som er den største ø i Indonesien, men ikke kendt af så mange. Vælger du at rejse til Sumatra med Adventure Trails vil du få adventureoplevelser, som du sent vil glemme.

På vore jungleture under rejsen til Sumatra er oplevelserne fantastiske, tit kigger en Orangutan ned fra trætoppene, eller vi bliver vækket af en flok Gibbonaber der stryger gennem trætoppene.

Planter og dyr i junglen på Sumatra

På vores store rejser til Sumatra ser vi mange af de dyr, øen byder på. Her lever stadig den truede tiger, det nu næsten uddøde sumatra næsehorn og hvis vi er heldige den sky næsehorns fugl.

​Vi besøger enorme grotter, her er ingen masseturisme, så det kræver lidt, og en pandelampe, at opleve disse utrolige grotter med de fascinerende flagermus, der har så stor betydning for junglen. Vores erfarne guider kender til junglens planter deres medicinske egenskaber og deler ud af deres enorme viden.

Vulkaner og Vandretur

Din rejse til Sumatra kan også være en rejse på vulkaner; øen er en vulkanø med mange vulkaner fra nord til vest.

Adventure Trails tilbyder blandt andet en 3-dages vandretur til toppen af den største vulkan på Sumatra. Der er også mulighed for ture til mindre vulkaner, hvor man kan bade i det svovlholdige vand. En tur på mountainbike gennem junglen kan også være en del af din rejse til Sumatra.

Rafting på Sumatra

En spændende raftingtur ned ad mindre, men betagende strømfald på floden  kan også være en del af rejsen til Sumatra med os.

Bliv endnu klogere på at rejse til Sumatra

SE REJSEPLANEN TIL SUMATRA HER eller tag kontakt til os på telefon 33 11 99 22 eller send en mail på info@adventuretrails.dk.