Pakkerejser

Til eksotiske og spændende steder

​Der er steder på kloden, som smager mere af spænding og oplevelse end andre. Nogle af disse steder kan det være besværligt selv at arrangere rejsen til. Derfor hjælper Adventure Trails dig med rejser til de fleste af de steder, du normalt kun drømmer om at tage hen.

Lad os planlægge din rejse

I stedet for at have alt besværet med flybilletter, ophold, transport til overnatningssted, oplevelser mm., så kan du vælge Adventure Trails til at planlægge rejsen  efter dine ønsker. Når vi taler om pakkerejser, er det rejser, hvor vi tænker på tingene for dig, så du kan rejse ubekymret afsted, selv til rejsemål, som mange ikke ville have mod til at rejse til selv.

Vi har været der før; det er din store fordel.​

Spændende destinationer

Når du vælger at købe en rejse hos Adventure Trails, kan du være sikker på at købe et unikt produkt. Vi har nøje udvalgt vore rejsemål blandt mange mulige rundt på jordkloden, og har håndplukket et antal destinationer, som garanteret vil skabe glæde og en oplevelse af at være et sted, man kun kan drømme om.​

Din rejse er i trygge hænde

Vi kender vore rejsemål og vore destinationer og vi ved, hvad pakkerejser skal indeholde; derfor kan du trygt lægge din næste rejse i vore hænder og vælge en pakkerejse hos Adventure Trails.

Kontakt os for mere info om vores pakkerejser

Lige nu tilbyder Adventure Trails bl.a. pakkerejser til følgende destinationer:

Kontakt os og høre om vores pakkerejser, og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at planlægge din næste rejse.

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 33 11 99 22, hvis du har spørgsmål til en af vores pakkerejser.