Dansk rejseleder på fjerne rejsemål uden for Europa

Hos Adventure Trails ved København tilbyder vi rejser med engelsktalende eller dansk rejseleder til rejselystne i hele Danmark. Vores fokus er rejser til fjerne rejsemål uden for Europa, og nogle af vores pakkerejser er med dansk rejseleder, mens andre rejser er med engelsktalende guide eller rejseleder.

De fjerneste egne i verden med dansk rejseleder

​​Vi har sammensat en række spændende rundrejser med engelsktalende eller dansk rejseleder rundt omkring i verden. Rejserne er med udflugt til for eksempel en koral-ø et ukendt sted, en jungle i troperne eller en ruin i bjergene.

Vi rejser blandt andet til Sumatra, som er den største ø i Indonesien, vi rejser til de flotte strande på øen Phu Quoc i Vietnam, og vi rejser til Titicacasøen i Peru, som er verdens højst beliggende sejlbare sø. Kort sagt, vi bringer dig til de fjerneste egne i verden – med danske rejseledere.

Ring for at høre meget mere om alle rejserne

Vi har masser af spændende information her på siden, men ring gerne for at høre mere om alle vores pakke- og rundrejser med engelsktalende eller dansk rejseleder. Vi sælger også individuelle rejser. Kontakt os på telefon 33 11 99 22 eller send en e-mail til info@adventuretrails.dk.