Sumatra: orangutan og vulkaner

Oplev junglen og kom helt tæt på de utrolige Orang Utan.

Rejsen er en kombination af vandring og ophold i primitivt skjul og overnatning i lidt mere komfortable bungalows. Her bliver mulighed for at bade i varme kilder og svømme i de krystalklare floder. En helt unik oplevelse.

Rejsen starter med nogle dage i junglen, hvor man rigtig man mærke moder natur helt tæt på. Junglen er relativt uberørt, så der er et utrolig rigt dyreliv og dertil en smuk natur og tilhørernede insekter. Her svinger Gibbon aberne sig i træerne og orangutangerne bevæger sig også frit fra træ til træ. Men det er ikke kun synet der skal opleve junglen – det skal også mærkes på kroppen. Vi vandrer langs floden i den varme jungle – og dertil skal der også en kølig dukkert i floderne.

Når vi er færdige med at overleve i junglen for denne gang tager vi sydpå mod Brastagi og Lake Toba. Undervejs besøger vi en landsby, hvor vi får indblik i Karo Batak stammens spændende kultur og derefter skal vi endnu ud og gå – denne gang ikke i junglen, men på den aktive vulkan Sinabung. Dertil er det videre til den skønne Pulau Weh. Det er en lille ø, men der er plads til både snorkle, dykke og afslapning.

Se hele programmet her.