Tag med Adventure Trails på en fantastisk rejse til Inkaernes land​

Dag 1: LIMA

Ankomst om morgnen og derfra transport til hotel San antonio de Abad. Afslapning og klokken ca 14 tager i på byrundtur i Lima.

 

Dag 2: LIMA-PUERTO MALDONADO

Efter morgenmad tager vi mod lufthavnen for at flyve til Puerto Maldonado og derfra videre til Corto Malteses Lodge. De næste dage skal vi bruge til at udforske denne del af Amazonas. Her bliver mulighed for at opleve papagøjer, aber, caymaner ( krokodiller) og den fantastiske flora og fauna der kendetegner den sydamerikanske jungle, Vi kommer på trekking i junglen, sejler på floderne og om aftenen nyder vi en drink i baren på lodgen.

 

Dag 3-4: CORTO MALTESES AMAZONIA LODGE

 

Dag 4: PUERTO MALDONADO-CUZCO

Efter morgenmad tager vi afsked med Amazonas og tager mod byen, undervejs stopper vi ved kontoret og henter evt. bagage der ikke var nødvendigt at medbringe. Vi flyver fra Maldonado til Cuzco. Ved ankomster transport til hotel Plaza San Fransisco. Dagen på egen hånd og juleaften fejres i byen.

 

Dag 5: CUZCO

I dag tager vi stille og roligt rundt i byen til nogle af de utrolige Inka ruiner der findes omkring byen. Cuzco ligger i ca 3500 meters højde så man kan godt få lidt hovedpine p.g.a højdeforskellen, det aftager dog, og nogen oplever overhovedet ingen ubehag ved højden.

Overnatning på Plaza San Fransisco hotel.

 

Dag 6: CUZCO- RAFTING

Vi tager fra hotellet klokken 9 og kører ca 2 timer syd for Cuzco hvor instruktører står klar til at lære jer de basale nødvendigheder vedr., padling, sikkerhed etc. Det bliver en spændende adrenelin pumpende dag, vi når dog kun maximum til katagori 3 fos og det kan alle klare. Der er også tidspunkter hvor raften glider stille gennem floden så der bliver tid til at nyde turen og få pulsen lidt ned. Der serveres lunch undervejs. Overnatning på Plaza San Fransisco hotel.

Dag 7: CUZSO

Hel dags udflugt til den hellige dal, det lokale pisaq marked og Urubamba dalen. Der serveres lunch undervejs.

Dag 8: MACHU PICCHU

Fra hotellet tager vi mod de imponerende Inka ruiner. Her gemt mellem bjergene byggede inkaerene deres imponerende by. Stadig ved man ikke helt hvordan det lykkedes dem at holde den skjult for Spanierene, men faktum er at den først blev opdaget i 1911 af eventyren Harry Bingham.Her bliver rig mulighed for at gå på opdagelse mellem ruinerne og lade sig imponere over den utrolige byggekunst. Om aftenen tager vi toget tilbage til Cuzco. Det er en oplevelse i sig selv at taget toget, der langsomt bevæger sig mellem bjergene.

Dag 9: CUZCO-PUNO

Efter morgenmad tager vi med bus til Puno ved Titicaca søen. Titicaca er verdens højst beliggende sejlbare sø. Den ligger i 3800 meters højde og er enorm. Her bor de lokale folk på sivøer midt i søen og vi får mulighed for at overnatte hos de lokale. Turen til Puno inkludere lunch. Ovanatning på Hotel Qalasaya.

Rafting ved Cuzco.

Amason junglen omkring Corto Malteses lodge.

Lokale indbyggere omkring Puno.

Dag 10: TITICACA SØEN

Vi tager på en 2 dages tur til Titicaca søen. Det var her Thor Heyerdal fik sin inspiration til sin sivbåd Kon Tiki der sejlede over stillehavet på meget dramatisk vis. Vi besøger de små lokal samfund og overnatter på søen.

Dag 11: TITICACA – PUNO

Vi fortsætter turen på søen og om aftenen er vi tilbage i Puno i god tid til at fejre nytår i det peruvianske højland.

Dag 11: PUNO

Hele dagen på egen hånd. Afslapning og blot nyde dagen efter nytårsaften. Overnatning på Hotel Qalasaya.

Dag 12: PUNO – COLCA CANYON

Vi tager med bus fra Puno til Chivay hvor en af verdens dybeste kløfter, Colca canyon, ligger. Tidligt om morgnen er det muligt at se verdens tungeste, flyvende fugl, Condoren. Overnatning på Hotel Pozo del cielo.

Dag 13: COLCA CANYON-AREQUIPA

Fra hotellet tager vi til Cruz del condor for at opleve de fantastiske fugle og gå en tur ned i kløften. Senere tager vi mod Arequipa en hyggelig lille by i et meget tørt område, her går tiden langsomt og måske er det tid til den lokale drik Pisco sour…

Overnatning på Posada del Monasterio eller Casa Melgar.

Dag 14: AREQUIPA

Efter morgenmad tager vi på tur rundt i Arequipa, bl.a besøg Santa Catalina klostret og det lokale museum.

Overnatning tæt på lufthavnen, da afrejse fra Arequipa tl Lima er tidlig morgen

Dag 15: AREQUIPA-LIMA-KØBENHAVN

Tidlig op og fly til Lima for at flyve med Air Europe klokken 11:15 mod Madrid og København.

Dag 16: KØBENHAVN

Ankomst til København klokken 16:15 og slut på tur

 

Praktisk

Visum: Ja/ fås ved ankomsten

Sygeafbestillingsforsikring: 575.-

Pris: 19995 kr. pr person

 

Hoteller:

Lima: Hotel San Antonio de Abad

Puerto Maldonado: Corto Maltese lodge

Cuzco: Plaza San Fransisco Hotel

Puno: Hotel Qalasya

Colca: Hotel Pozo del Cielo

Arequipa: Hotel Posada del Monasterio eller Casa Melgar

 

Adventure Trails

Tekninsk arr: Billetkontoret A/S

Sindshvilevej 9, kld th

2000 Frederiksberg C

​+45 33119922

info@adventuretrails.dk