​Rejse til Mexico – landet med de mange kontraster

Landskabet

Himmelstræbende bjergkæder indrammer frugtbare dale, frodig regnskov afløses af trøstesløs ørken. Her er en af verdens største byer og et uendeligt antal små afsides beliggende flækker – det hele rammet ind af knap 10.000 km kystlinie.

Befolkningen

Kontrasterne afspejles også i landets befolkning. Mange har aner fra både de spanske erobrere og fra landets oprindelige befolkningsgrupper, hvis traditioner og sprog er blevet overført gennem generationer, og som i dag kan opleves i kunsthåndværk, danse og folkefester.

Der er mange muligheder for en storslået ferie rundt om i Mexico. Adventure trails har sammensat flere forskellige rundrejser.

Mexico for enhver smag

Her er  noget for den kulturelt interesserede og for de mere eventyrlystne. Mexico har meget at byde på, udover de imponerende templer og den gamle maya kultur, er det muligt at tage på spændende mountainbike ture, rafte eller tage med på eventyr under havet. Her får I både mayaernes fascinerende historie og storslåede bygningsværker, fantastiske sandstrande med alle former for vandsportaktiviteter og charmerende byer som for eksempel Merida og Valladolid.

Naturligvis får I også mulighed for at begynde eller slutte jeres ferie med et ophold i Mexico City​​.

Vi har sammensat 3 spændende rundrejser for individuelle rejsende. Rejserne kan kombineres og det er muligt at tilkøbe yderligere udflugter, evt. rafting eller dykning til turene.

Se brochure for Mexico