Jungle rejser, café op over floden​​

Jungle Rejser

Tag med i Junglen og oplev de utrolige Orangutan

Her er lidt inspiration til en eventyrlig rejse til Sumatra.

 

Dag 1: ANKOMST MEDAN

Ved ankomsten til Medan, hovedstaden på Sumatra, bliver I mødt af jeres guide i lufthavnen, og kører de 3½ time til Bukit Lawang ved Gunung Leuser Nationalpark. Efter indkvartering i jeres bungalows har i eftermiddagen på egen hånd.

Overnatning: Bukit Lawang Cottage (M)

Dag 2: GUNUNG LEUSER NATIONALPARK

I bliver hentet på hotellet efter morgenmaden. Herfra spadserer I langs Bohorokfloden mod Orangutang Rehabiliterings Centret. I krydser floden i en lille trækano, og står nu ved indgangen til Gunung Leuser Nationalpark. Efter en 20 minutters gang op gennem regnskoven kommer I til en lille lysning, hvorfra de unge orangutang bliver fodret to gange dagligt. Det er vel overflødigt at sige, at man fascineres over de skønne primater. Efter jeres besøg i orangutang centret fortsætter I over til det lille hotel Jungle Inn, hvor I får serveret en lækker frugtsalat. Derefter går turen til flagermusgrotten. Turen til grotten er udfordrende uden at være uoverkommelig. Det er vigtigt at medbringe en lygte og godt fodtøj.Derefter tager vi på opdagelse i junglen et par timer. Overnatning: Bukit Lawang Cottage (M)

Dag 3: BUKIT LAWANG-TANGAHAN

Fra Bukit Lawang tager vi med jeep til Tangahan nationalparken. Her venter en helt unik oplevelse med elefant trek gennem junglen og overnatning i primitiv bungalow. Denne del af regnskoven er endnu uberørt af masseturisme og her kan man svømme i de krystalklare floder og bade i varme kilder. Vi checker ind i vores små primitive bungalows og derefter tager vi mod floden hvor elefanterne venter os.

Hereftet går turen på elefantryg gennem floderne og langs bredderne mod elefant centret, hvor et par nyfødte elefant unger samt de øvrige elefanter venter på deres daglige bad.

Eventyr i flagermus grotten.

Dag 4: BUKIT LAWANG – TANGAHAN

Efter morgenmad tager vi mod Tangahan Junglen. Turen tager ca. 2 timer og ved ankomsten venter en lille færge, der på primitiv vis sejler os til den anden side af floden. Om eftermiddagen skal vi ride på elefanter langs floden og opleve disse fantastiske dyr helt tæt på, specielt er elefantvask med tilhørnede børste en helt stor oplevelse

 

Dag 5: TANGAHAN-BRASTAGI

Vi tager fra Tangahan til Brastagi, ankomst om eftermiddagen. Resten af dagen på egen hånd.

Dag 6

Efter morgenmad skal vi bestige Sibayak vulkanen og opleve den rygende svovl, varme kilder og det fantastiske månelandskab. Herudover besøger vi en lokal Batak landsby. Fra Brastagi kører vi mod Lake Toba. Overnatning på Carolina cottage.

Dag 6-8: LAKE TOBA

Lake Toba er Sydøstasiens største kratersø. Med dybder på op til 500 meter er søen enorm. Her er mulighed for at opleve de lokale toba batakker og deres gamle traditioner, eller blot nyde vandet og den utrolige udsigt.

Dag 8: LAKE TOBA-MEDAN

Vi forlader Toba søen og kører til Medan for at overnatte, inden fly til Banda Aceh og Pulau Weh.

Dag 9: MEDAN-PULAU WEH

Vi tager fra hotellet (Novotel) og flyver fra Medan til Banda Aceh. Ved ankomsten direkte til havnen hvor vi tager færgen til Sabang (Pulau Weh) og derfra videre til Gapang Beach og Lumba Lumba resort.

Dag 9-16: PULAU WEH

Pulau Weh er berømt for sin fine dykning. Sigtbarheden og det varierede marine liv tiltrækker hvert år dykkere fra hele verden. Så de næste dage bliver der rig mulighed for at opleve havet og dyrelivet omkring øen. Lumba Lumba resort har ingen restaurant, derfor er der ikke måltider inkluderet. Men der findes et par gode lokale restauranter lige ved siden af.

Dag 16: PULAU WEH – MEDAN-SINGAPORE-KØBENHAVN

I forlader jeres lille paradis ø og tager båden mod Banda Aceh. Herfra fly til Medan for at flyve tilbage mod Singapore og København.

 

Adventure Trails

Sindshvilevej 9, kld th

2000 Frederiksberg

+45 33119922

Info@adventuretrails.dk