Brasilien

Dag 1: KØBENHAVN

Afrejse med Lufthansa fra Købehavn klokken 19:00 med ankomst til Rio de Janeiro klokken 05:00.

Dag 2: RIO DE JANEIRO

Transfer fra lufthavnen til hotel Windsor Copa. Hotellet ligger tæt på den berømte Copacabana strand. Om eftermiddagen tager vi fra hotellet for at besøge ”sukkertoppen” et ikonisk bjerg i Rio. Turen foregår med svævebane og vi slutter besøget på toppen af Acucar bjerget for at nyde solnedgangen over Rio. Overnatning på Windsor Copa.

Dag 3

Efter morgenmad tager vi mod Corcovado bjerget i Rio hvorpå den enorme jesus figur står. Vi besøger også Tijuaca Forest, et utroligt smukt og varieret jungle område med vandfald enorme træer og et varieret dyreliv. Overnatning på Windsor Copa.

Dag 4: MANAUS/AMAZONAS

Transfer fra hotellet til lufthavnen hvorfra vi flyver til Manaus der er porten til Amazonas. Ved ankomsten transfer til Tropical Manaus.

(tur til Operaen)

Dag 5:  AMASONAS/ECOPARK

Vi tager fra Manaus til Amazon Ecopark og checker ind på Amazon Jungle lodge eller tilsvarende. De næste dage bruges til at opleve det fantastiske dyreliv i området. Vi skal ud på let trekking igennem junglen, på sejltur op af floden og nyde aftenen i kano og evt, fiske undervejs. Opholdet i Lodgen er inklusiv alle måltider.

Dag 6-8

Ophold i Junglen med udflugter ifølge programmet.

Dag 8:  MANAUS

Fra Amazon Ecopark til Manaus og check ind på Tropical Manaus.

(tur til Operaen)

Dag 9-18:  PANTANAL OG BONITO

Transfer til lufthavnen og med fly til Campo Grande. Ved ankomsten transport til Bonito og check ind på Marrua Hotel.

​​

Dag 10: PANTANAL OG BONITO

Morgentur til den fantastiske Blue Lake Cave, en grotte der blev opdaget af en Terenan indianer i 1924. Det er en af verdens største oversvømmede grotter og der er fundet adskillige fossiler fra bl.a Sabeltand.

Vi tager fra grotten mod Sucuri River, en af verdens 3 klareste floder. Det er muligt at svømme i det klare vand eller blot nyde det rige dyreliv omkring floden og drive med båden ned af floden.

Om aftenen retur til hotellet.

Dag 11

Vi begynder dagen med en tur til Formoso floden, her venter en gummibåd og en let rafting ca 8 kilometer ned af floden. Det er altid en oplevelse at nyde naturen fra floden bare glide afsted og opleve.

Efter sejladsen går vi en behagelig tur mod Mimosa Farm og får lunch undervejs. Det er en meget varieret tur med både vandfald og små limsten grotter. Det er muligt at opleve Tukaner, aber og papegøjer undervejs.

Dag 12-15: PANTANAL/SAN FRANSISCO LODGE

Efter morgenmad er der transfer til Pantanal. Vi overnatter på San Fransisco lodge. Ved ankomsten checker vi ind og får frokost. Herefter er der en lille tur i området inden vi tager tilbage og får aftensmad.

Dag 15-18: PANTANAL/AGUAPE LODGE

Udflugter og ture i området for at spotte de mange dyr der lever i området, måske endda en jaguar.

​Udflugter i Pantanal:

Fra lodgen udgår forskellige udflugter vi skal bl.a på sejlads på Corixo São Domingos floden, Her bliver mulighed for trekking, kano sejlads, fiskeri og nat safari i enten bil eller i båd på floden, her bliver mulighed for at opleve natdyr og komme helt tæt på de store Caymaner ( alligatorer ) i det hele taget en nat flyldt med lyde fra insekter, frøer og måske en jaguar….og en speciel foto safari i åben bil . Derudover bliver der mulighed for at opleve Pantanal fra hesterryg. Hvis hesteryg er lidt for eksotisk er der mulihed for en afslappende tur i hestevogn. Turen bevæger sig gennem samme område som hvis man tog turen på hesteryg.

Hvis man har lyst kan man hjælpe ( cowboys ) med at fange kalve eller blot være tilskuer når de profesionelle arbejder. Det er en god mulighed for at komme lidt tættere ind på den lokale kultur i Pantanal.

Dag 18: PANTANAL/IGUAZU

Vi tager fra Pantanal, Aguape Lodge mod Campo Grande og flyver Sao Paulo til Iguzau l Iguazu, ved ankomstern checker vi ind på Recanto Park Hotel.

Dag 19

I dag skal vi bajesøge de enorme vandfald, Foz de iguazu undervejs stopper vi ved et fugle reservat.

Dag 20

Fra hotellet tager vi mod den argentinske side af Iguazu vandfaldet.

Dag 21: BUENOS AIRES

Om formiddagen transfer til lufthavnen og med fly til Buenos Aires. Ved ankomsten checker vi ind på hotellet (American Park) og slapper af resten af dagen.

DAg 22

En afslappende dag med en city tour, for at opleve det afvekslende liv i byen. Om aftenen bliver der budt op til dans når vi skal opleve den berømte tango ledsaget af en god middag.

Dag 23-24

Hele dagen på egen hånd.

Dag 25

Transfer til lufthavnen og afrejse med Lufthansa mod København.

Turen inkluderer: Morgenmad på hotellerne i Rio, Manaus og Iguazu. I Buenos Aires er fuld kost inkluderet samt Tango dinner og city tour. Derudvoer er der fuld kost i Junglen og Pantanal/Bonito. Alle transfers, engelsk talende guide.